Nydan Tegnestue er beliggende i Danmarks største sommerhusområde, Odsherred. Vi brænder for den smukke arkitektur, innovative løsninger og skæve idéer og har mange års erfaring med personlige og unikke bygningsprojekter. Vi har solid indsigt i alle byggeriets faser og værner om det gode samarbejde mellem dig og os. Vi har meget at byde på og ved hvad vi taler om.

Vi er kræsne arkitekter med smag for detaljer og skæve tanker. Som selvstændig tegnestue har vi et tæt samarbejde med Nydan Huse A/S samt med en lang række andre virksomheder og private.

 Kom til os med din idé!

Nydan Tegnestue udfører alle former for projekteringsopgaver inden for byggeri – for private, offentlige og selvstændige:

  • Vi projekterer alt fra mindre til større projekter – om/tilbygninger af sommerhuse, helårshuse, skoler og institutioner, garager, carporte og udhuse, gæstehuse, atelier og gallerier
  • Vi har et tæt samarbejde med lokale entreprenører
  • Vi har gennemført en lang række større projekter for private
  • Vi tager hånd om økonomistyring gennem hele processen
  • Projektledelse fra start til mål

Ring til på tlf. 71 74 71 17 os for et uforpligtigende møde – vi glæder os til at komme i gang med at slå de første streger!

Vores forretningsidé

Det er Nydan Tegnestues forretningside, at kunne medvirke i alle faser af en byggesag – designe spændende huse, ombygninger og tilbygninger der passer til vores kunder, og til de omgivelser der er omkring. Det skaber værdi for dig – og det gør det også for os.

Vi tager gerne hele ansvaret fra første skitse til huset, sommerhuset eller tilbygningen står færdigt og du kan flytte ind.

Vigtigt for os er det at fortælle, at ingen opgave er for stor og ingen for lille, derfor har Nydan Tegnestue eksisteret siden 1997.

Tegnestuen kan levere et færdigt projekt inkl. ingeniørberegninger og energiberegninger, med enten et prisoverslag eller et bindende pristilbud med tilhørende tidsplan.

Hjørnestenen i vores forretning

Hjørnestenen er vores mange trofaste kunder, der gennem generationer har bakket op om små og store opgaver, og som har værdsat den tætte kontakt vi har.

Hjørnestenen er dialogen med vores kunder frem til den ønskede opgave er fuldført – sådan har vi hjulpet hinanden gennem 20 år.

Hjørnestenen skal videreudvikle det gode fremtidige samarbejde, samt de kontinuerlige nye krav der stilles til udførelsen af opgaver og projekter.

Hjørnestenen er vores kundernes sikkerhed for god arkitektur.